Currículum vitae de Montserrat Guiu Iniesta
         

Currículum vitae de Montserrat Guiu Iniesta. El meu curriculum vitae

 

 Dades acadèmiques:
1990-1992: Master in Business Administration per EADA.
Març 1989: Traductora Jurada d'Anglès i Català (Nomenament del Ministeri d'Assumptes Exteriors).
1983-1988: Llicenciatura en Filologia Anglo-Germànica, especialitat Anglesa, per la Universitat de Barcelona.
1976: Certificat Deutsch als Fremdsprache, Goethe Institut, Barcelona.
1975: Diplomada en Exportació pel CEDEIN.
1971-1974: Escola Oficial d'Idiomes de Barcelona: 4 cursos de francès i 2 d'alemany.
2006: Traductora Jurada de Castellà (Nomenament de la Generalitat de Catalunya).

Dades professionals:
Des del 1996: Com a freelance he treballat bàsicament per a bufets d'advocats en qualitat de traductora jurada. També he realitzat tota mena de traduccions (científiques, tècniques, jurídiques, econòmiques, financeres, comercials, publicitàries) tant jurades com no jurades, per a agents de la propietat industrial, empreses d'obres públiques, asseguradores, laboratoris químics i farmacèutics, serveis mèdics i sanitaris, empreses de telecomunicacions, agències de publicitat, agències de traducció, etc.

Abril 1986/ Abril 1996: THE CHASE MANHATTAN BANK, N.A. Ocupant diversos càrrecs amb categoria de cap. Encarregada, entre altres qüestions, de la documentació (en anglès) de crèdits i préstecs sindicats per a multinacionals i grans empreses nacionals. Combino el treball en el banc esmentat amb traduccions de tota mena.

Abril 1973/ Març 1986: BANCA CATALANA. Ocupant diversos càrrecs, sempre dins el Departament d'Estranger. Responsable, entre altres tasques, de les propostes de negocis de clients nacionals a l'estranger i de recollida de propostes de clients dels nostres corresponsals per a la seva posterior difusió a Espanya. Les meves funcions incloïen la traducció de tota mena de documents bancaris en els idiomes anglès, francès, castellà i català.

Altres estudis i seminaris professionals:
Maig 1995: Total Quality Management - Process Management (Gestió de Qualitat de Processos), Sistecal, Madrid (empresa inscrita a la llista d'Entitats Assessores d'AENOR). Optimització de recursos i processos.

Juliol 1993: Intensive Credit Seminar, The Chase Manhattan Bank, N.A., Londres. Anàlisi de companyies i procés d'estudi i concessió de crèdits i productes alternatius, enfocat a multinacionals i grans empreses nacionals.

Abril 1993: Training pràctic en el Departament de Crèdit de la central de Londres de The Chase Manhattan Bank, N.A.

Abril/Juny 1980: Banc pilot d'estranger, Banca Catalana. Funcionament de tot el Departament Central d'Estranger d'un banc.

           
Currículum vitae de Montserrat Guiu Iniesta
;Currículum vitae de Montserrat Guiu Iniesta.   ¡CSS Válido!
Còrsega 176 sobreàtic 2a - 08036 Barcelona - 645 223 414
     

En aquesta pàgina s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar la navegació i realitzar
l'anàlisi estadístic de visites de la web. En continuar, entenc que accepta la nostra política de galetes.

Montserrat Guiu: Traductora jurat d'anglès, català i castellà: Montserrat Guiu: Traductora jurat d'anglès, català i castellà: Correu electrònic Montserrat Guiu: Traductora jurat d'anglès, català i castellà. Montserrat Guiu: Traductora jurat d'anglès, català i castellà: Montserrat Guiu: Traductora jurat d'anglès, català i castellà Montserrat Guiu: Traductora jurat d'anglès, català i castellà