Traduccions jurades Montserrat Guiu Iniesta. Traductora jurada d'anglès, castellà i català Pàgina del traductor en espanyol Pàgina del traductor en català
 
 

Traduccions jurades Montserrat Guiu Iniesta Traductora jurada d'anglès, castellà i català

 
 

 Quines garanties li ofereixo

 
 
 Traductora jurada d'anglès, castellà i català
Àmplia experiència com a traductora jurada de les següents combinacions:

   Traduccions jurades Montserrat Guiu Iniesta Anglès - espanyol

   Traduccions jurades Montserrat Guiu Iniesta Anglès - català

   Traduccions jurades Montserrat Guiu Iniesta Espanyol - català


 Tipus de traduccions He fet tot tipus de traduccions: jurídiques, científiques, tècniques, econòmiques, financeres, publicitàries, literàries... tant jurades com simples, destacant, pel nombre de treballs realitzats, les relatives a temes legals, econòmics i financers.

 Els meus estudis Els meus estudis: Llicenciatura en Filologia Anglo-Germànica, especialitat anglesa per la Universitat de Barcelona. Master in Business Administration per EADA. Traductora Jurada de l'Anglès i Català (Nomenament del Ministeri d'Assumptes Exteriors), Traductora Jurada de Castellà (Nomenament de la Generalitat de Catalunya). Diplomada en Exportació pel C.E.D.E.I.N. Per a més informació, li remeto al meu currículum vitae.

 
     
 

 Com sol·licitar una traducció jurada o simple

 
 
 Telèfon de contacte
Pot trucar-me i indicar-me quina traducció necessita. O, simplement, enviar-me, per formulari o correu electrònic, el text a traduir. A correu seguit, li enviaré el corresponent pressupost.

Com es lliurarà la seva traducció jurada Una vegada efectuada la traducció en els terminis acordats, si és jurada la podrà recollir al meu despatx o la hi puc enviar per correu electrònic, amb signatura electrònica o bé amb signatura tradicional i escanejada. Alternativament, es pot enviar per missatgeria afegint-hi el cost corresponent. Si la traducció és simple, la hi enviaré per correu electrònic.

Per a resoldre qualsevol dubte respecte d'una traducció d'anglès, castellà i català Per qualsevol dubte o aclariment, resto a la seva disposició al telèfon 645 223 414 o també pot contactar-me mitjançant correu electrònic.

 
     
 

 Quant li costarà la seva traducció

 
 
El preu de la seva traducció dependrà de:

Calcular el nombre de paraules del text a traduir Nombre de paraules del text a traduir
Indicar l'idioma d'origen i d'arribada d'un traducció Idioma d'origen i d'arribada
El preu dependrà també de l'urgència prevista de la traducció Urgència prevista
Declarar si la traducció es simple o jurada Si és jurada o simple

 
     
 

 Com sol·licitar un pressupost

 
 
Per tal de sol·licitar-me un pressupost:

Per a sol·licitar un pressupost d'una traducció jurada Por trucar-me al 645 223 414.
O també pot fer-ho enviant-me un missatge electrònic amb el text que s'ha de traduir O enviar-me un correu electrònic amb el text a traduir.

 
     
  Traducciones juradas Montserrat Guiu Iniesta.  
     
  En aquesta pàgina s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar la navegació i realitzar l'anàlisi estadístic de visites de la web. En continuar, entenc que accepta la nostra política de privacitat.